lives your life, because you don't.


so live your life, live your life 
be what you wanna be 
it's coming from inside 
bloggen kommer fortsätta ha sommarlov, vi ses i augusti med massa bildbomber från cypern

love is the link that holds two hearts together.

sanna och jag har utrotat myror, så bli inte oroliga i morgon om ni vaknar utan myror i världen. vi var verkligen tvungna att ta livet ur dom stackarna eftersom dom bet sönder sannas tå. sorry alla myrälskare!

capital H-I-M

sovit i tält i natt, lyckat? i don't think so. tusen täcken,filtar&kuddar så man låg på ett berg. chipssmulor lite överallt&ja, ni förstår. öland i morn&jag peppar! förhoppningsvis åker jag till gotland med malin nästa vecka, sen när jag kommer hem veckan därpå blir det cypern. underbart att tänka så. sjukt sköna veckor som kommer nu också, riktigt awesome!
baby i was born this way

you're one of millions

i morgon finns jag i kdala till onsadg. på torsdag drar jag&elin till öland&skriker på eric saade med mer. inget man får missa måste jag påstå. ha-ha!

heart-breaker

it doesn't matter if you love him

plattar håret, ringer lina&cyklar iväg till hamnen. latitud med henne ikväll&nu gör vi denna kväll bättre än igår! (även att danny var den snyggaste jag sett på länge&den mest perfekta killen i mitt liv.) men nog om det, kanske hittar någon snyggare&någon som har fler muskler än danny? nej det är omöjligt

I know there's good times behind that pain, hey.

lina&jag har gjort en film, den finns ute på facebook osv.
- latitud i helgen, peppa! går med lina båda dagarna&träffar massa andra där. kommer bli en minnesvärd helg, det ska vi tjejer se till. hoppas även på att de blir underbart väder, sooool&mer sol, kanske två solar? nej föresten, tre solar. fan va grymt *blink*

har ni sett min apa, min lilla söta fina apa? har ni sett herrnilsson, jo för han heter faktiskt så osv..

RSS 2.0