you are my superman

beware geeks, even a geek has arrived

same shit, different day.


midsommar afton i morgon, inte så pepp som jag brukar vara. varför? för att de inte finns en enda sommar känsla hos mig, tyvärr!

can't everything just work out now?

gullig katt jag fick hem igårkväll. gömmer sig under min säng, sover i sin kattlåda som ska föreställa sig en toalett, fräser åt min gamla katt&smyger fram ifall de finns faror. visst jag är skitläskig så de är bra att hon smyger sig fram, men inte behöver hon va rädd för mina fötter? konstig katt, men även dundersöt. oscar fanny&jag ska planera lite för en träff med vår gamla klass, vi vill verkligen träffa hela klassen tillsammans en sista gång. så gunnarsö en kväll med grillning blir perfekt, med lite effekt här&var.

nu ska jag städa, ser ju ut som om en elefant har varit här.

feel that sense of loss is great

älskade morfar, kom hem. lyckad kväll/natt med alla galna pvikare. nu ska jag iväg till mormor&säga grattis, hon fyller nämligen år. &ska hjälpa henne klippa gräset, bara för att jag är så snäll så. känns fortfarande inte som att de är sommarlov no wonder inte precis jättesoligt ute. bara regn åska blåsigt osv. inte kul
with you, anything can happen

it was your world baby

nu stänger jag på en film och njuter av smaken av cocacola. i morgon väntas ett dagis&efter de ska jag göra lite skisser på mitt nya rum. jag hade även världens läskigaste dröm inatt, fyfan! det började med att en mulvard gick på promenad&slutade med att en fågel kastade en sten i huvudet på en orm. &de kittlades i hela kroppen, samt håret hihihi.

osminkad tjeja som har brist på liv&bilder.

if there is someone who is perfect, it's you

vilken dag allså, tog mig vid halvtolv till högsby med carljohan&patrik. när vi kom fram gick vi runt&kollade "läget". sen ska vi ta bussen därifrån till berga, då har vi tydligen missat den&måste vänta i en timme till nästa. ingen orka vänta så vi började gå lite lugnt mot berga, längre tid än va vi hade beräknat&det var 1,5mil insåg vi sen när vi kom fram. vi gick sådär snabbt med massa stora bilar i fullfart brevid oss, som skvätte mer än hälften av vattnet som va på vägen på oss. äckligt läskigt att det börja spöregna när vi gick också, fyfan! när vi var framme badade dom&oliver kom dit. sen gick vi hem till oliver i sådär en halvtimme, sen ringer mamma&säger att hon hade sett fel busstid, så vi fick springa från oliver ner till vägen för att hinna till bussen. &när vi kom hem sprang alla tre helt utsvulltna upp till sibylla. ett äventyr jag inte kommer glömma på länge.&jag ska absolut inte glömma den lilla haren som låg död på sidan av den stora farliga vägen.
haters only hate the people they can't have or the people they can't be

seize the day, 'cuz soon the final

oh va jobbigt de va att säga hejdå till klassen, idag var det sista dagen klassen var tillsammans. efter de blev det kladdkaka och cocacola, fast varför ens fira att man inte kommer gå i samma klass? nej de kanske hängde på annat. sommarlov nurå, gutt somfan! ska snart fixa lite och sen drar jag till my, vi skulle dra till gunnarsö senare. så får se vad som händer ikväll. eller jo juste, ikväll blir det hanna
eftersom de är sommarlov nu så kan jag bjuda lite på mig själv..

ett böljande skratt tömmar alla sorger

följde med patrik oliver johan&karljohan efter skolan&badade i djupeträsk. eller jag badade bara fötterna men sammasak. drog även till donken&käkade lite snabbt. efter de åkte vi hem till johan&hoppade studsmatta, i skolan hade vi fridrottsdag hela jävla dagen&jag var bäst på allt. förutom att knyta en snitsel runt träd.
kommer sakna er killar!

a man can succeed at almost anything for which he has unlimited enthusiasm

vilken dag vilken kväll. lisa tog studenten idag så varit nu ikväll och firat henne. kalmar med skolan idag också, inget man kan kalla kul precis, men de funkade. en vecka kvar sen går jag på sommarlov, känns helt gutt!
have never been happier thanwas whensaw u.
ur the light in the dark.

give me a few days to correct any errors

efter en lyckad klassresa till göteborg är man trött. bussresan hem har anna&jag garvat somfan! hur mycket är klockan? fem över över vad? fem? *asg*. inte en jävel på bussen förstod va som va kul, förutom vi. vi va dom enda som hördes också. igår kväll satt anna&jag inlåsta i simons stuga med simon patrik&johan, ännu några timmar förstört. all sanning kom fram under kvällen där inne, även lite konsekvenser. åkte flumride&uppskjutet med kalle&oliver, fyfan! blev nästan lurad på atmosfear, men kom på va de höll på med. oliver&jag blev helt övergivna, så vi drog in på burger king inne på liseberg&käkade, där fick vi sällskap av kalle&david, vem drack upp min cola? jo kalle. kunde man ju fatta nästan. han är från sverige är inte detta sverige? menar oskarshamn. &där va de ännu ett skrattanfall.

RSS 2.0