in the first grade, I am at home

- eller inte. prao i morgon dårå, förskoleklass. känner mig som hemma med dom, de är ju nästan lika långa som mig. eller?
förövrigt älskar jag värdet somfan&peppar en massa med anna för gbg på torsdag. &jag måste även tillägga att jag har haft en såndär sjukt underbar dag i solen!
never let a girl playing with her ​​webcam, this is how they can be

love me

i lördags var jag på ikea & det kan man inte kalla lyckat precis. min syster körde runt mig i en vagn som en huligan & jag skrek lite vilt, folk verkade ju tro att jag va konstig. gömde mig bland sägar & pang, så hittade någon mig där. hann inte ens få en blund, men de kanske va värt? behövde inte så mycket mer engergi. ifall ni såg två tjejer, den längsta sitter&skriker fortarefortarefortare! medans den lillatjejen springer som en gris efter vagnen. då kan de varit vi

me plus you

fyfan va gutt detta börjar bli. två dagar i skolan nästa vecka, onsdag prao torsdag gbg med klassen & kommer hem på lördag kväll. anna & jag kommer åka flumride så att vi blir dyngsura, det kan jag lova er! så håll utkik för vi kommer ;)

they say that hate has been sent
so let lose the talk of love
before they outlaw the kiss
baby give me one last hug

a picture mean a thousand words

you are wonderful and amazing! ♥
you are always with me, cuz i love you


en osminkad & ofixad tjej kom in i klassrummet & skulle på utveckligsamtal. jag tror ni vet vem vi snackar om. we're talking about me. nu ska jag plugga lite på engelskan sen ska jag försöka gå ut & ta bilder på syster när hon blåser lite såpbubblor.

would not we to die ..?

sa inte gubben att vi skulle dö? va inte livet slut nu?
vi överlevde iallafall, det kanske var en jordbävning under natten som ingen märkte. men dog gjorde vi inte. den enda som gick under, de va gubben själv. nej nu ska jag kolla på never say never återigen

end of the world

enligt en gubbe på 89 år dör vi i morgon.  men det diskuterar vi på söndag, när vi fortfarande lever. vem som helst skulle kunna göra en sån rapport och hitta på ett datum då jorden "går" under.
nyheter:
tretton åriga tilda nilsson i oskarshamn har tidigare i sitt "långa" liv studerat biblen. där hon även hittat massa tecken från gud. gud skulle ge oss sjutusen långa år, och de har han gjort. vi har levt färdigt vårt liv. den 18 augusti 2011 kommer vi allesammans dö. krigen från irak kommer bomba sverige och de kommer även bli en jordbävning, så stor att hela sverige kommer "försvinna". gud har även sänt ett budskap till henne, att han inte har så mycket mer att ge oss.
oh kolla, de va ju inte så svårt! jävla gubbjävel som vill få uppmärksamhet
såhär blir det när man har en kortfattat liv och dunderfarsligt osocialt tråkigt.

the only people who never fail are those who never try

anna och jag brukar alltid suga på att baka, vi gör fel på massa olika saker bränner även allt. fast idag hände inget av de där, vi va superduktiga! vi fick även beröm och de va den enda kakan som var godkänd av nasa. de ni ;)



be the change you wish to see in the world

sommar ute härligt värre. funderar på att dra någonstans och bada med bästavän, men vet inte. kanske bara blir att sola, något blir det iallafall. ungefär 13skoldagar kvar till skolavslutnigen, hur bra? jävligt bra! ska ringa lina nu och väcka henne, för hon ska inte slösa bort denna soligadag. för övrigt funderar jag på att göra mitt hår ljusare, men är inte säker på hur de kommer bli. men är jävligt sugen på att göra något mer med håret, får se vad de blir med de senare. nu ska jag iallafall gå ut och sola och vänta på lina, de tycker jag är en bra idè
words mean more than you think. bästavän jag älskar dig överallt annat! du är verkligen helt sjuk.

I am free even today

sommarn är snart här och jag är peppad. taggar som fan sommaren 2011, ska ju till cypern och hoppas på att bli neger. inget mer att säga

in my dreams, where you hold my hand

fyfan vilket sommar väder allså! solat ungefär hela dagen i jeansshorts, riktigt skönt. eftersom de varit så varmt i helgen har jag spenderat min tid ute så därför blev de ingen uppdatering. läste någonstans om kina, där de nyligen kom ut en ipad2 och att de blev 4personer till sjukhuset, i peking är köerna för att köpa en ipad2 så långa att folk som står längst fram säljer sina platser för att göra en hack



and then one day, one magic day, he passed my way

vet ni? jag skiter i de där dagarna. finns bättre saker att skriva om. tror inte ni vill veta hur min framtid kommer se ut för de vet jag knappt själv. så vi kör på frittbloggande istället. vad sägs om de? jag tycker iallafall det är mycket bättre. knarka aldrig gula blommor, eller kör inte upp dom i näsan iallafall de kittlas och man blir helt jävla gul runt näsan och i näsan, tro mig jag har prövat. inte snyggt att gå runt med en stor gul fläck på näsan precis.
- att sväva fram på vita moln, är inte direkt en konst. men att sväva fram på rosa moln, är mer än underverkligt.
kom även på att om man ska va snäll och leka med småbarn, kasta inte sand eller skrik sandkrig. småbarnen får fel uppfattning. " och ni är ju så stora så ni ska ju klara av att ryta till." jodu du ska bara höra där hemma hur jag ryter i speglen åt mig själv. låter mer som en tiger när jag gör de. raaawwr!


11 - A photo of the item you last purchased

köpte faktiskt den tröjan idag på lindex för 199kr. riktigt bra köp och jag är nöjd. nu ska jag dra till kiosken och köpa något för min tjuga sen kollar jag på film. mysigt värre. tjalalala va ont jag har i min tumme, för de vet jag att ni ville veta!


10 - Your dream wedding


jag vet faktiskt inte. har inte tänkt så mycket på just de.
nu fick ni även se resultatet på hårfärgen! jag är iallafall nöjd.

09 - Your love

har faktiskt ingen kärlek just nu. och är inte ledsen över de heller, känns skönt att inte va fast vid någon speciell.
lina och jag orkade grilla en marsmallows, sen kom linus och anton och åt upp några. vi gick ner till majbrasan i spöregn men regnet försvann sen som tur var. har även färgat håret och resultatet får ni ikväll.
blåaögon in my ♥

RSS 2.0