08 - A photo of someone you fancy at the moment

den som jag gillar tillfälligt, eller hela tiden är lina. hon är verkligen en toppen vän som jag varit med hela veckan nästan. och det är underbart. jag har många roliga och snälla vänner men lina är verkligen speciell. ta inte illa upp om jag inte skriver något om er, jag har många jag älskar och gillar men kan ju inte skriva om alla precis. de skulle bara bli rörigt och konstigt. så därför valde jag den som jag umgås mest med.

07 - A photo of yourself, not taken by you

- bästavän kommer helt andlös cyklande till mig. mihih gulligt. sen drar vi iväg och ni hittar oss överallt i oskarshamn.

I want a world in motion, I want to see the signs

jag har världens bästavän lina heter hon och hon är bäst. hon gör mig lycklig sådär lycklig så de pirrar i magen. jag insåg de redan första gången vi träffades att hon var speciell. skulle aldrig klara av att förlora lina för hon betyder allt för mig. ni får tro som ni vill men potäter och sill, de är just va småkattungar äter.
i dag var jag med lina, i morgon ska jag va me lina, på lördag ska jag va me lina, och på söndag. toppen! mitt lov har varit helt underbart. för er som missat de eller inte sett de. har jag lina vid min sida då är allt prefekt precis allt
femtonde juli tvåtusentio träffade jag min kalsfjalspgakemg (bästavän) och vi var hela veckan. under den veckan lärde vi känna varandra och gjorde allt. sen dess har vi varit bästisar och haft kul som alltid. vi hör ihop du och jag lina, du är lik mig. men ändå så olik.

falling to pieces


lätt att fånga svårt att släppa

06 - A photograph of yourself without makeup


05 - A photograph of yourself two years ago


2009
2010
2011
tycker själv att de är en väldig stor förändring, men vad tycker ni?

jag vet att hon är söt, men håll tillbaka. för jag kommer.

tack alla som gjort min dag underbar! fått precis allt jag önskat och lite till, och tack för alla gratulationer också. vad gör du just nu? jadu, jag sitter ute i stångehamn med lina. sover hos henne i natt, awesome! förövrigt dricker jag cocacola som jag fick av lina i present. nu snackar vi skype med leart. hoppas ni har haft en rolig dag som jag!

i can't believe how naive a man can be

eftersom jag fyller år idag, så kommer de inte bli så mycket bloggande

2003 2005 2006 2007 2009 är bilderna ifrån, på syster och mig.
jag älskar dig syster, mest av allt.
nu kommer lollo och lina, awesome


take a look at yourself and you'd realise, i think you would.

nu drar jag ner till hamnen och träffar underbart folk, sen får vi se var kvällen slutar.

04 - Your bestfriend

har bara tre bästavänner som jag verkligen har superkul med. och de är linnea lina och louise.

vi har knappt känt varandra i ett år, och jag vet redan allt om er. ungefär iallafall . ni hjälper mig när jag behöver, och ställer alltid upp. vi träffas väldigt sällan, eftersom lina och louise bor på andra sidan oskarshamn, men linnea träffar jag oftare. en vän som ni, går verkligen inte att offra. jag gör allt för att ni ska må bra. och jag verkar lyckas, för varje gång jag ser/hör er låter ni alltid som gladast. och när jag ser er, blir jag så glad att jag nästan exploderar! när jag är med er kan jag göra vad som helst, utan att tycka de är pinsamt eller något. visst, ni kanske skäms för mig ibland? för att jag skriker på okänt folk. men ni vågar också stå för att jag är er bästavän. tre tjejer utan av guld, de är ni! vi har så underbart roligt också, så roligt har jag aldrig i hela mitt liv haft. va skulle jag varit utan er? mitt liv skulle varit ett enormt misstag. jag var förlorad men jag hittade liv. ni som älskar mer en någon annan. ni som har plats i ert hus för alla, även för mig. va kan jag säga mer än att tacka er. ni har gjort mig glad. ni har gjort mig så underbar. jag älskar er mer än någonting annat i den här världen. att veta att jag fick en chans att leva, en chans att lee, en chans att älska. det finns inga ord som kan beskriva min vänskap till er. jag vet att jag aldrig skulle varit den jag är just nu, om ni  inte hade kommit i mitt liv och räddat mig från allt ond. när jag går åt fel håll, ni rättar mig. när jag är på väg att falla, ni reser upp mig. när jag gick förlorad, ni sträckte er hand och räddade mig. när alla var emot mig och ingen ville vara med mig, då var ni där. jag visste det inte då, men jag vet det nu. det var så nära att förlora hälsan men ni var min läkare. ni är mina vänner, mina bästavänner och jag älskar er över allting. ingen i världen kan ta er plats i mitt hjärta och i mitt liv. den platsen tillhör bara er. för alltid. snälla, lämna mig aldrig. va med mig. led mig. ni är mitt allt, ni är mitt liv. utan er är jag förlorad, men med er har jag ett evigt liv. tack för att ni renat mig, tagit bort min synd. tack för att jag få komma inför ert ansikte med glädje och frimodighet. att jag kan sjunga och prisa er. ni är det bästa som har hänt mig.


03 - Somethings you always wanted to do

jag vill till två ställen. österrike och cypern, förhoppningsvis åker jag med mamma och mormor till österrike snart. och i sommar åker jag till cypern. så det är bara att vänta, även att de är de tråkigaste som finns. kom nyss hem och under tecket låg ett väldigt stort ägg. ska snart ut och sola så jag blir brun under lovet, underbart.

marsmallows with best friend

hos bästa nu. sover här i natt och de kommer bli toppen. varit uppe i stallet, hunnit med att fotografera lite. lånar linneas dator bara för att uppdatera, så ni vet att jag lever. nu ska vi grilla marsmallows osv.
awesome

02 - a photo of you, taken today and the outfit you wore today

såhär ser jag ut idag ;
just nu är jag i skolan. hur kan jag blogga då? har man tidingställt så har man! efter skolan ska jag va me emmy, så vi hörs inte då heller. ;)

01 - Itroduce yourself

jag tror redan ni alla vet vem jag är? i bloggen kallar jag mig adelina, men annars tilda. ville ha ett annat bloggnamn, men ska fixa ett bättre senare. jag blir 13 år på måndag, allså den 25april. jag går på rödsleskolan i 6an och på fritiden är jag med kompisar och fotograferar. bor tillsammans med mamma pappa och min syster tuva lisa. men på helgerna spenderar jag mycket tid i kb eller norrtorn. vad vill ni veta mer?


my arms are open wide for you

nu ska jag börja blogga igen. jag har inte bloggat för att ;

 

  • det har varit så mycket här hemma och även i skolan.
  • saker som händer hemma påverkar mitt arbete i skolan, så fått jobba mycket hemma.
  • jag har själv inte mått så bra av olika anledningar.

 

01 - Itroduce yourself

02 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today
03 - Somethings you always wanted to do
04 - Your bestfriend
05 - A photograph of yourself two years ago
06 - A photograph of yourself without makeup
07 - A photo of yourself, not taken by you
08 - A photo of someone you fancy at the moment
09 - Your love
10 - Your dream wedding
11 - A photo of the item you last purchased
12 - Your favourite movie
13 - What you want more than anything right now
14 - Your current wishlist
15 - Something you regret
17 - A TV show you’re currently addicted to
18 - A photo of your house/apartment
19 - A photo of your handwriting
20 - A band/artist not many people know of, but you think should.
21 - A photograph of the part of you that you dislike the most
22 - A photograph of the part of you that you like the most.
23 - The next plan you have coming up that you’re really excited for.
24 - A song to match your mood/random talk.
25 - A photograph of the town you live in.
27 - A photo of your faviourite item of clothing.
28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.
29 - What’s in your make-up bag?
30 - A photograph of youself taken today + three good things that have happened in the past 30 days.

 


Anywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there

tar en bloggpause nu, när jag börjar igen får ni reda på varför.

I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it

"att ha en teknik dag är som julafton för dig då?" nej, gud varför tror du de? intresserad av teknik är jag inte precis men de är bra att de finns. på något sätt, energi är ju också teknik så spöken är teknik, coolt. i torsdags hade vi en teknikdag med tekniksparnarna, jättetråkigt.  sveriges radio var också där för den delen. men jag lyssnade inte så mycket, hörlurar i full rulle. blir film och mys ikväll awesome!
dålig kvalitè på iphone kamera, men ibland fungerar den utmärkt.
tillexepel som att ta bild på paddor.

our love will never wilt or die

2005 försvann gammelmorfar och blev ett "spöke". år 2001 flyttade vi till detta hus vi bor i än idag, redan första dagen märkte vi att de spöka, vi kunde inte se dom. men vi la märket till dom. för ca 2år sedan, hade jag mitt rum nere. kunde knappt sova om nätterna, för att någon satt i fönstret och stirra. ännu idag känner jag likadant, de måste va spöken. de klappar mig, håller om mig och pratar med mig. jag hör inte alltid, men ibland ett litet svagt rop hörs av dom då och då. även att jag flyttat upp och har mitt rum där de varit en altan förut är de med mig. och jag kan inte säga att jag trivs så bra i rummet pga att de spökar. men man får leva med sånt. igår fick jag reda på att nästan varje gång jag sitter här vid datorn, är det ett spöke bakom mig, som håller mig i axlarna eller armbågarna och kollar jättenyfiket på vad jag gör. det känns sådär mega läskigt, att ha någon bakom sig. har även sett dig tidigare i tuvas rum sitta på hennes säng. men trott att de varit tuva och gått där ifrån, men ser tuva sitta vid tvn och då går idèn igång om att de bara va inbillning, men tro de eller ej. de va ett spöke
förr på morgnarna luktade de prickigkorv och nygräddat kaffe, konstigt. kan de varit du gammelmorfar?
jag saknar dig gammelmorfar, du var bäst.

the only way of finding the limits of the possible

I'll never forget you
I'll never lose you
but one thing I do
I will always love you wherever you are
börjar med storbloggandet i morgon tror jag!

love is like a rose

få aldrig mig att falla, om du inte är berädd att ta emot mig.

love is like a journey without a compass in a roadless country.. an adventure.

tycker du jag är söt nej. ok gillar du mig nej. ok ska vi bli ihop nej. tröttnat på oskarshamns p12or som inte förstår ett nej. om jag inte gillar dig, gör jag inte de och tvinga mig inte. jag kan inte höra mig själv säga detta eller skriva men jag måste.. cola är inte gott. nu fick jag de sagt! druckit sådär 89glas på en vecka nu känns de som, blä


don't believe what your eyes are telling you

"om din cola tar slut, vad gör du då?"
jag hämtar en ny, eller får psykiskt anfall på folk i min omgivning. eller bara tänker att jag får en godare cola i morgon. men jag behöver inte vänta tills i morgon, i köket står mer än 2liter cola till mig. gutt! vad ska du göra nu? jag ska bara sitta och tänka på hur patetiska vissa männsikor är, som inte ens kan erkänna om man har en finne på näsan eller två. vad är de för farligt? om jag skulle ha en finne på näsan skulle jag ju bara täka över den, tänk lite! ska nog även tänka lite på vad jag ska göra ikväll, lutningen ligger lite mer mot chilla än att springa!

RSS 2.0